Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@17:07:33 GMT

ماجرای توزیع اخبار شهرداری در کانال‌های دست چندم!

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۲۷۶۱۰

ماجرای توزیع اخبار شهرداری در کانال‌های دست چندم!

غلامحسین محمدی با اشاره به قراردادهای منتشر شده شهرداری تهران با رسانه‌ها در فضای مجازی اظهار کرد: بنده استقبال می‌کنم از اینکه شهرداری تهران در یک فرآیند شفاف اطلاعات سازمان را برای عموم مردم دسترس پذیر کرده و بر طبق این موضوع مردم و رسانه‌ها می‌توانند عملکرد شهرداری تهران را نقد کنند و بدانند بیت المال چگونه هزینه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی افزود: همچنین ما باید هر خبری که در فضای رسانه‌ای مطرح می‌شود را بررسی کنیم و بدانیم از چه زاویه‌ای منتشر شده و اصلاً این موضع صحیح است یا خیر و یا بنا به دلایلی سانسورشده مطرح شده است؛ قراردادهای مدیریت شهری در حوزه ارتباطات و رسانه‌ها بسیار متنوع است و بخشی مربوط به تولید محتوا و بخشی به توزیع محتوا مربوط می‌شود.

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تصریح کرد: مانند بسیاری از نهادها و ارگان‌های دیگری که روابط عمومی‌ها با استفاده از امکانات خود یا خرید خدمت اقدام به تولید و توزیع محتوا می‌کنند، ما نیز به دلایل محدودیت‌هایی که در تبلیغات و اطلاع رسانی در شهرداری تهران بمنظور کنترل قراردادها و کاهش هزینه‌ها در مناطق 22 گانه شهرداری تهران و همچنین سازمان‌ها و شرکت‌ها ایجاد کردیم تصمیم گرفتیم فعالیتهای برون سپاری رسانه‌ای به صورت متمرکز انجام شود.

محمدی ادامه داد: این گام اول باعث شد خیلی از اقداماتی که در شهرداری تهران به نام فعالیت رسانه و تبلیغات انجام میشد، توسط مرکز ارتباطات شهرداری تهران کنترل شود. به ازای آن برای آنکه بتوانیم اخبار را که شامل اخبار و اطلاع رسانی عمومی مانند موضوعات ترافیک، پسماند، فضای سبز، معماری و شهرسازی و همچنین گزارش عملکرد روزانه شهرداری تهران است را به گوش مردم برسانیم اقدام به برون‌سپاری قراردادهای خبر و تولید و توزیع محتوا منطبق با قوانین و مقررات و تعرفه‌هایی شرکت تبلیغاتی شهرداری تهران کردیم.

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران تصریح کرد: این فعالیت‌ها عموما خاص هستند و اساسنامه‌ای شرکت پیام رسا دارد که در آن درج شده است که فعالیت‌های تبلیغاتی و هنری به تشخیص هیئت مدیره و یا با فراخوان بین کسانی که بتوانند کار را انجام دهند (زمانی که افراد محدودی شرایط انجام خدمت را دارند) می‌توانند ترک تشریفات برایشان انجام بشود که البته این مسئله خود تشریفاتی دارد که با گزارشی توجیهی همراه است.

وی افزود:مثلا در یکی از این قراردادها بیان شده است که برای شبکه اجتماعی توئیتر برای یک فرد مبلغ 400 میلیون تومان داده شده است که این موضوع از اساس دروغ است که چنین چیزی نه ممکن و نه معقول است و قانونی نیست. قرارداد فوق الذکر برای توزیع تعدادی اخبار مشخص در سال طبق تعرفه‌های مصوب بوده است.

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران گفت: ما برای اطلاع رسانی دقیق و مناسب با بسیاری از رسانه‌ها فعالیت‌هایی را طبق قانون داشتیم و حتی در برخی از روزنامه‌ها ویژه نامه‌هایی منتشر شد که عملکرد شهرداری تهران به خوبی به شهروندان تهرانی گزارش داده شود.

محمدی گفت: فعالیت‌های تبلیغاتی و هنری در شهرداری تهران عموما کارسازی‌اش از شرکت پیام رسا انجام می‌شود که این موضوع بر اساس قوانین و با نظر هیئت مدیره و گزارشات توجیهی انجام می‌شود.

وی در ادامه تاکید کرد: وظیفه روابط‌عمومی اطلاع‌رسانی اقدامات سازمان از طرق شفاف به عموم شهروندان است. رسانه‌های مکتوب و مجازی، رسمی و غیررسمی برای این مهم مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ لذا اینکه با افراد و شرکت‌ها بحث تولید و توزیع محتوا قرارداد بسته شود از وظایف ذاتی روابط‌عمومی است. اینکه گفته شود شهرداری دارای روزنامه است و روابط عمومی هم خبرگزاری شهر را دارد با توجه به بررسیها و درخواستهای اطلاع رسانی در سازمان به هیچ وجه پاسخگو نیست و روابط عمومی با استفاده از ابزارهای نوین رسانه‌ای و صدا و سیما و روزنامه‌ها باید حجم گسترده تری از مخاطبان را پوشش دهد.

مشاور شهردار تهران ادامه داد: طبق قانون شهرداری تهران به شرکت پیام رسا این اجازه را داده است که طبق مصوبه هیئت مدیره علاوه بر مناقصه از مسیر ترک تشریفات کند اقدام کند. این موضوع بدلیل این است که اگر فرضا شهرداری قصد داشته باشد در روزنامه‌ای خاص، فیلمی خاص و یا کمپین اطلاع رسانی خاصی که نیاز به مشخصات ویژه‌ای بنا به تقاضای پیمانکار دارد نقش آفرینی کند و احتمال زیاد از مسیر فراخوان و مناقصه این اقدام ممکن نیست با تصویب مدیران کارسازی لازم را انجام دهد. در شهرداری تهران از دهه هفتاد این شرکت تبلیغاتی با همین مکانیزم مشغول به فعالیت است و بسیاری از اقدامات آن مورد سوال بوده و متاسفانه بدلیل عدم دسترسی رسانه‌ها هیچ‌گاه شفاف نشده و رسیدگی هم نشده است. اما امروز ما به صورت شفاف همه قراردادها و مقررات را در دسترس قرار می‌دهیم تا علاوه بر نهادهای نظارتی عموم شهروندان هم بررسی کنند و نظرات خود را بگویند.

محمدی ادامه داد: بسیاری حتی با این حجم فعالیتها ما را در زمینه اطلاع‌رسانی نقد می‌کنند البته چون رسانه ملی با ما همکاری نداشت نتوانستیم بسیاری از فعالیت‌های مدیریت شهری به‌ویژه در حوزه تغییر ریل را به خوبی اطلاع رسانی کنیم. اما حداکثر توان خود را در شرایطی که مردم از نظر فکری و معیشتی نسبت به عملکرد کل حاکمیت نقد داشتند را برای تبیین ریل جدید مدیریت شهری بکار گرفتیم. گمان میکنم فارغ از نیت‌خوانی ها این نقد و بررسیها بنفع عموم شهروندان است./تسنیم

منبع: فردا

کلیدواژه: قرارداد شهرداری تهران شهرداری تهران مرکز ارتباطات اطلاع رسانی روابط عمومی توزیع محتوا فعالیت ها رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۷۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران چیست؟

به گزارش خبرنگار مهر، پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد.

پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نماها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

طی روزهای اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. این تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پورسینا، حصارهایی نصب شده است.

درباره این ماجرا به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفتیم.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست.

تلاش خبرنگار مهر با مدیران سازمان بوستان‌ها هم به نتیجه نرسید.

هنوز موضوع بوستان قیطریه و حواشی مربوط به آن تمام نشده که ماجرای بوستان لاله آغاز شده است و اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

کد خبر 6095499 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد
  • ماجرای مفقودشدن کارگر شهرداری
  • سکوت در ماجرای سنگلج جایز نیست!
  • ماجرای مفقودی یک کارگر شهرداری ؛ جستجو ادامه دارد
  • اطلاعیه شهرداری در مورد افتادن یک کارگر به داخل شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است
  • ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران چیست؟
  • واکنش پلیس به صحبت‌های مهاجم سابق استقلال تهران
  • پوشش همایش پیرغلامان حسینی با تمام ظرفیت رسانه‌ای کرمان